image
 |  184 8 Травня 2024 | 16:46

У Волинській «Укрпошті» відбулося спецпогашення нової марки (ФОТО)

Укрпошта сьогодні випустила в світ нову поштівку «русскій воєнний флот – до дна!». Участь у спецпогашенні марки взяв перший заступник голови Волиньради Юрій Поліщук (фракція ВО "Свобода").

Про це інформують на сторінці Волиньради, - пише ВолиньUA.

Це третя марка легендарної серії «русскій воєнний корабль … !», яка вийшла в обіг від початку великої війни. Директорка Волинського регіону АТ «Укрпошта» Валентина Варголяк наголосила, що нова серія символізує очищення Чорного моря від російських кораблів, на ній зображено судна, які уже пішли на дно. «Від початку повномасштабного вторгнення Сили безпеки та оборони України ліквідували третину ворожого чорноморського флоту. Зокрема знищено великі десантні кораблі «Саратов», «Мінськ», «Новочеркаськ», «Цезар Куніков», ракетний крейсер «Москва», підводний човен «Ростов-на-Дону» та інші. Наступною ціллю неодмінно має стати російський сторожовий крейсер «Адмірал Макаров», - переконана вона.

Перший заступник голови обласної ради Юрій Поліщук відзначив символічність нинішньої події, яку також приурочено до Дня пам'яті та перемоги над нацизмом у Другій світовій.

«Війна, яка сьогодні триває в Україні, це свого роду продовження Другої світової війни. Тоді було здобуто перемогу над нацизмом, однак не було переможено більшовизм, який нині постав в обличчі «рашизму». За два роки війни наші вправні оборонці спровадили на дно цілу колекцію російських кораблів і наздоганяють навіть дрібні катери, тримаючи в постійному страху російські судна. Кожен на своєму фронті робить усе можливе, щоб наблизити перемогу. Велика вдячність Укрпошті, яка продовжує виконувати свою надзвичайно важливу патріотичну і виховну місію», - підкреслив він.

Тираж нової серії марок – 1 млн примірників. Одночасно Укрпошта розпочинає і продаж благодійної презентаційної рамки «русскій воєнний ... !», яка містить усі три поштові марки цієї серії з відбитками штемпелів «Перший день!»: «русскій воєнний корабль, іді ... !», «русскій воєнний корабль, ... всьо!» та «русскій воєнний флот – до дна!». Тираж рамки – 1000 примірників, вартість – 1500 грн, 1000 грн з яких будуть спрямовані Укрпоштою на придбання авто механізованого розмінування для ДСНС України.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити