image
 |  205 8 Квітня 2024 | 19:43

У волинському ботанічному заказнику з'явився безкоштовний Wi-Fi

У ботанічному заказнику «Воротнів» філії «Ківерцівське лісове господарство» ДП "Ліси України" віднедавна доступна безкоштовна Wi-Fi зона. Досі Інтернет був лише на території лісництва.

Про це ВолиньЮА повідомили у Поліському лісовому офісі. 

Туристи тепер можуть бути онлайн у широкому радіусі лісового масиву.

Розширили мережу лісівники у партнерстві з компанією Coolnet, яка безкоштовно запропонувала надавати таку послугу відвідувачам воротнівських лісів.

- Ініціативу висловив наш керівник Сергій Куліш. Звідки ідея? Місце унікальне в туристичному плані, масово відвідуване. Без перебільшення - лісівники зробили його одним із найкрасивіших куточків України. Ми це бачимо особисто, тому що також часто буваємо у Воротневі. З родинами, друзями. І так вже влаштоване наше життя, що нам постійно і всюди потрібен якісний Інтернет. Ми це часто також чули від людей, з якими тут зустрічалися. Лісівники нашу ідею підтримали, справу ми вже спільно реалізували. Технічно це було нескладно, так як Інтернет у лісництві був підведений, - розповідає представник ТОВ «Coolnet» Артем Денисюк.

Чи використовувати таку можливість - вирішувати кожному особисто.

Багато відвідувачів Воротнева вважають перевагою можливість відпочину без усіх атрибутів цивілізації. І її можна для себе зберегти.

Але однозначно це є питанням комфорту та додаткової безпеки відвідувачів.

▫️Туристи можуть швидко знаходити інформацію про маршрути, погоду та інші корисні ресурси онлайн.

▫️У випадку непередбачуваних ситуацій швидко зв'язатися з рятувальними службами чи родичами.

▫️ Для когось це можливість слухати музику, дивитися відео або користуватися соціальними мережами під час відпочинку на природі.

▫️Ще для когось - можливість вивчати нове, читаючи статті, дивлячись відео або слухаючи аудіокниги.

Тож уже в ці вихідні відпочивайте з комфортом.

Нагадуємо, що у лісах Волині та Рівненщини є достатньо якісно облаштованих рекреаційних пунктів та екологічних маршрутів.

А щодо Воротнева - кожен охочий може оглянути також 3D тур.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: База відпочинку на Світязі потрапила до рук луцькому забудовнику

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити