image
 |  0 11 Грудня 2021 | 13:11

У Волинському драмтеатрі готують прем’єру комедійного трилеру з елементами мелодрами (ВІДЕО)

Актори обласного музично-драматичного театру імені Тараса Шевченка готуються до прем’єри вистави "Мільйон парашутиків". Генеральна репетиція комедійного трилеру з елементами мелодрами відбулась напередодні.

Про це розповіла Суспільному режисерка-постановниця Світлана Органіста.

Авторка п’єси «Мільйон парашутиків» драматургиня Неда Неждана, художник-постановник - Василь Бочкай, – розповідає режисерка-постановниця, заслужена артистка України Світлана Органіста.

У виставі грають чотири артистки театру: Анастасія Бортнік, Вікторія Паламарчук, Ольга Шульга і Дарина Гребенко.

Виконавиця головної ролі, акторка Дарина Гребенко, каже, що це одна з її перших важливих ролей у театрі.

Її героїня – Марія Шварц – єврейська 25-ти річна дівчина, яку розстріляли у 1941 році.

"Спершу – це роль привида, а потім дівчини з минулого, яка отримала шанс прожити кілька годин в людському тілі. І пережити ті речі, які тримали її душу досі на землі", – розповідає акторка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як сприйняли волиняни нові правила використання поліетиленових пакетів? (ВІДЕО)

Сюжет вистави базується на щоденнику, який перед розстрілом, в останній день свого життя написала головна героїня – Марія Шварц.

"Цей щоденник потрапляє до рук сучасної дівчини, таким чином доторкається минуле і теперішнє. І погляд на вічні цінності, які важливі для кожної людини", – каже режисерка Світлана Органіста.

За словами режисерки, над виставою працювали, навіть, у вихідні. Прем’єра ж відбудеться у Волинському облмуздрамтеатрі 11 грудня, о 18:00 годині. Присвятили її до тижня єврейської культури у Луцьку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Перший український автобан збудують за півсотні кілометрів від Луцька

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити