image
 |  2 31 Липня 2022 | 20:51

У волинському місті відремонтують тротуар за 2 мільйони

У місті Ківерці Луцького району запланували здійснити поточний ремонт тротуару на вулиці Соборності – від вулиці Горького до вулиці Сагайдачного (непарна сторона).

Про це повідомила Ківерцівська міська рада. Торги на ремонт тривають на сайті державних закупівель Prozorro, - пишуть Волинські новини. 

Тендерні пропозиції від учасників прийматимуть до 5 серпня.

Очікувана вартість робіт – 2,097 мільйона гривень.

За ці кошти мають зробити наступне: розбирання бортових каменів, обрубування країв основи та покриття, розламування асфальтобетонного покриття, перекладання горловин оглядових колодязів, видалення сухостійних, аварійних і фаутних дерев, корчування пнів, улаштування корит та основи під бортовий камінь, встановлення бортових каменів, бетонних поребриків, улаштування основи зі щебенево-піщаної суміші та щебню-висівок, улаштування покриттів із бруківки, встановлення водовідвідних лотків, улаштування покриття товщиною чотири сантиметри з гарячих щільних дрібнозернистих асфальтобетонних сумішей.

Поточний ремонт тротуару на вулиці Соборності в Ківерцях хочуть завершити до 23 серпня 2022 року.

Гарантійний термін на виконані роботи становитиме два роки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У місті на Волині трапилася пожежа через блискавку

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити