image
 |  9 17 Грудня 2020 | 08:48

У волинському музеї створили передноворічну виставку подарунків (ВІДЕО)

У Музеї Волинської ікони відкрилася виставка-продаж подарунків до новорічно-різдвяних свят. Виставка, на якій лучани та гості міста матимуть можливість придбати новорічні подарунки, триватиме два тижні.

Про це повідомляє «Суспільне Волинь».

Цей спільний проект музею та Технічного фахового коледжу Луцького національного технічного університету проводять уже втретє, розповіла Суспільному директорка музею Тетяна Єлісєєва.

Майже 20 студентів коледжу вишивали, шили постіль і рушники, створювали сукенки, сорочки і інші вироби, аби представити свої роботи на виставці, розповіла майстриня виробничого навчання Катерина Павлова.

На виставці представили різноманітні текстильні вироби: як для дітей, так і для дорослих, зокрема: екосумки, шопери, різні святкові спідниці

Фотозону у вигляді годинника, яку облаштували у музеї, створили дев’ятеро студентів – дизайнерів технічного коледжу, говорить викладачка Наталія Табун. Із її слів, студенти зробили гірлянду з живої хвої, а за допомогою різних кріплень створили годинник.

Вхід до музею, аби побачити виставку робіт – безплатний.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ретро-світлини площі Возз'єднання у Луцьку (ФОТО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити