image
 |  13 15 Липня 2019 | 20:08

У волинянина просто з подвір'я викрали кінний культиватор та борони

Співробітники Маневицького відділу поліції встановили особу зловмисника, котрий викрав у жителя села Кукли кінний культиватор та борони, вартістю 3 тис. грн.. За фактом таємного викрадення чужого майна слідчі розпочали кримінальне провадження.

Про це інформує прес-служба поліції Волинської області.

У суботу, 13 липня, за допомогою до поліції звернувся 58-річний житель Маневицького району. Заявник повідомив, що з території його обійстя викрали кінний культиватор та борони. Сума завданих матеріальних збитків склала 3 тис. грн.

Співробітники кримінальної поліції оперативно встановили причетність до крадіжки раніше судимого 20-річного місцевого жителя. Викрадені речі правоохоронці вилучили та повернуть власнику.

Читайте також: «Пасетесь, як ті мєнти, тільки ті брали, а ви ні», - «автоандон» облаяв луцьких муніципалів (ВІДЕО 18+)

У п’ятницю, 12 липня, поліцейські розкрили крадіжку мобільного телефону в 35-річного волинянина на автостанції в Луцьку. Правоохоронці встановили причетність до скоєння кримінального правопорушення 22-річного жителя селища Торчин та 19-річної та 21-річного мешканців Рожищенського району. Сума завданих зловмисниками матеріальних збитків становить 3 тис. грн.

За усіма фактами відомості слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Зловмисниками загрожує до трьох років позбавлення волі.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити