image
 |  256 6 Серпня 2024 | 13:22

У волинянина виявили 90 пакетиків з психотропами

Волинянина судили за незаконне придбання та зберігання з метою збуту наркотичних речовин. Затримали правоохоронці обвинуваченого ще в лютому 2023 році. Тоді при собі хлопець мав 90 пакетиків із психотропами, які, ймовірно, планував збути шляхом закладок.

Наркотичні засоби та інші речові докази виявили також під час обшуку в домівці підсудного в одному з сіл, прилеглих до Луцька. Затриманому загрожувало покарання у вигляді позбавлення волі до 10 років з конфіскацією майна, йдеться в сюжеті ТРК «Аверс», пише  "ВолиньUA".

У залі суду підсудний вину не визнав. Він вказав, що вживає наркотики сам уже впродовж півтора року. А вилучені психотропи начебто призначені виключно для власного споживання. Він замовив їх через інтернет і забрав у відділенні «Нової Пошти». Пізніше розфасував у пакети, щоб наркотики не побачили члени сім’ї, а також для зручності вживання. Мовляв, 90 пакетиків йому мало вистачити на місяць.

Обвинувачений стверджував, що ніколи не мав наміру робити бізнес на наркотиках. Однак суд не прислухався до його пояснень і відправив хлопця за ґрати на шість років.

Із таким, на його думку, надто суворим рішенням юнак не погодився й попрямував доводити свою невинуватість в апеляційний суд. Апеляційну скаргу подав і прокурор, який просив більший термін покарання.

Заслухавши в апеляції доводи сторін, суд вирішив, що справа була розглянута з істотними порушеннями. Тому клопотання і захисника, і прокурора суд задовольнив частково та скасував вирок, призначивши новий розгляд в суді першої інстанції. Нині справа перебуває в Луцькому міськрайонному суді.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку нетверезий водій скоїв ДТП

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити