image
 |  5 18 Жовтня 2023 | 12:51

У волинянина забрали автівку, бо той намагався перевезти цигарки до Польщі (ФОТО)

Волинські митники на посту "Устилуг" у ході повного огляду виявили тайники, облаштовані у конструктивних порожнинах легковика. Водій уклав у них загалом 228 пачок цигарок "Комплімент" без акцизних марок вартістю 15,6 тисяч гривень і намагався перевезти їх у польський Зосін.

Про це інформує Волинська митниця, - пише ВолиньUA.

Такі дії мають ознаки порушення, передбаченого ч. 1 статті 483 Митного кодексу України. Приховування від митного контролю з використанням спеціально виготовлених сховищ (тайників) та інших засобів або способів, що утруднюють виявлення таких товарів, тягне за собою накладення штрафу в розмірі 100 відсотків вартості безпосередніх предметів порушення з конфіскацією цих товарів, а також транспортних засобів із спеціально виготовленими сховищами (тайниками).

Відтак, цигарки та легковик, оцінений у понад 400 тисяч гривень, тимчасово вилучені за протоколом про порушення митних правил. Остаточні рішення про штраф та конфіскацію невдовзі прийматиме суд.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Нове дерево на місці Лесиного ясена спробують зберегти

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити