image
 |  5 26 Березня 2023 | 09:22

У волинянки видурили десятки тисяч гривень під приводом "освячення"

На Волині судили уродженку Донеччини, яка виманила у жінки 46 тисяч під приводом здійснення обряду над грошима. Злочинниця покарання не отримала.

Про це стало відомо з ухвали Ковельського міськрайонного суду, - пише ІА Волинські новини.

16 серпня минулого року шахрайка Галина П. під приводом надання послуг з «освячення» грошових коштів виманила у потерпілої 46 тисяч гривень. Реальні кошти злочинниця замінила на папір, забравши їх собі.

Про шахрайку відомо, що вона уродженка міста Харцизьк Донецької області, неодружена, має на утриманні дворічну доньку. Окрім того, жінка має інвалідність третьої групи.

Потерпіла в судове засідання не з'явилась, однак в письмовій заяві просила суд звільнити обвинувачену від кримінальної відповідальності, бо не має до неї претензій, вони примирились.

Прокурор не став заперечувати проти звільнення обвинуваченої від кримінальної відповідальності. Тому суд закрив провадження у зв’язку з примиренням шахрайки та потерпілої.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: П'яна лучанка втікала від поліції: її позбавили прав

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити