image
 |  9 30 Березня 2022 | 17:43

У Володимир прибула чергова партія допомоги з Польщі

До Володимира прибула чергова партія допомоги з Польщі.

Про це пише сайт громади.

Сьогодні увесь світ об’єднується у підтримці України. У сусідній Польщі, а саме в місті Грубешів, компанією Amer Pharma був створений координаційний пункт, куди надходить гуманітарна допомога з різних куточків світу.

У співпраці з представником гміни Грубешів Piotr Tarasiuk та транспортуванням вантажу зайнялися працівники міськвиконкому Володимир-Волинської міської ради. Допомога зі Швеції, Іспанії, Німеччини і звичайно ж Польщі була зібрана та доставлена у Володимир.

Цього разу вантаж дещо відрізнявся від уже традиційних, оскільки до допомоги долучились іноземні компанії, які займаються спеціалізованим (спортивним) харчуванням. Тож на додачу до предметів гігієни (памперси для дітей та дорослих) та продуктів харчування (крупи, продукти довготривалого зберігання) у громаду передали значну кількість енергетичних напоїв та батончиків, які звісно ж будуть відправлені нашим захисникам.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити