image
 |  4 16 Квітня 2022 | 15:45

У Володимирі безкоштовно обстежують волонтерів, які готують їжу

У Нововолинську проводять безплатне обстеження людей, які готують їжу для наших захисників та тимчасово переміщених осіб.

Про це інформує Нововолинське відділення Володимир-Волинського районного відділу ДУ «Волинський обласний центр контролю та профілактики хвороб МОЗ України».

«Жителі наших громад активно долучаються до готування їжі для всіх, хто цього потребує. Важливо, щоб страви приносили тільки користь, тому відтепер кожний кулінар може пройти необхідні обстеження швидко та повністю безкоштовно», йдеться у дописі.

Нововолинське відділення Володимир-Волинського районного відділу ДУ «Волинський обласний центр контролю та профілактики хвороб МОЗ України» пропонує безкоштовні обстеження на носійство збудників кишкових інфекцій та золотистий стафілокок для приватних осіб, які готують їжу для наших захисників або для тимчасово переміщених осіб на волонтерських засадах.

Якщо ви мешканець Нововолинська та прилеглих територіальних громад, ви можете пройти обстеження з понеділка по п’ятницю з 9:00 до 15:00 за адресою: м. Нововолинськ, вул. Гагаріна,10. Телефон для довідок: (03344) 44695.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити