image
 |  5 3 Серпня 2023 | 21:16

У Володимирі буде "Серпень із заповідником"

Культурний проєкт "Серпень із заповідником" організовує ДІКЗ "Стародавній Володимир" аби зібрати кошти на ЗСУ.

Про це пише наукова співробітниця установи Орися Вознюк.

Друзі, протягом серпня у Вас є можливість познайомитися з цікавими володимирчанами та почути безліч корисної, змістовної інформації. А ще підтримати наших військових донатом, бо ми вважаємо, що будь-які заходи повинні бути виключно на підтримку ЗСУ.

Тож перша наша зустріч 11 серпня о 18.00 на валах! Запрошуємо поринути у франкіану!

Посиденьки з каво-меланж і балачки про Франка без кліше: плітки, спогади, відкриття.

Наша прекрасна лекторка Ганна Мельничук - учителька української мови та літератури, яка 12 років залюблює учнів у читання, популяризувала українську культуру ще до того, як це стало мейнстримом, викладала у фізико-математичному ліцеї 142, Олександрійській гімназії. Самопроголошена амбасадорка літератури.

Вхідний квиток - 50 грн, у який входить і улюблена Франкова кава-меланж. Всі вилучені кошти ми віддаємо волонтеру Андрій Дячук якому терміново треба закрити надважливий збір для наших військових.

Отже, з нас - змістовна розповідь про улюбленого Івана Франка, від професіонала своєї справи Anna Melnychuk (повірте, про Франка вона знає такі речі, про які боїться говорити шкільна програма). З Вас - лише 50 грн.

З нами Ваш вечір буде наповнений особливим змістом!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На святкуванні Дня міста у Володимирі зібрали понад сто тисяч на ЗСУ

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити