image
 |  2 11 Березня 2022 | 18:29

У Володимирі діє проєкт «Пряник для солдата»

Мешканка Устилуга Ніна Кондратюк робить неймовірну смакоту для воїнів – пряники, навіть після робочої зміни тривалістю в добу.

Про це у фейсбуці написала Ольга Жигунова.

І якщо кулінарію справедливо вважають мистецтвом, то кондитер - творець солодких див, навіть якщо працює помічником вихователя в дитячому садочку...

З перших днів масштабних військових вторгнень устилужани згуртувалися і всіляко підтримують тих, хто йде на війну, а також допомагають тим, кому доводиться перетинати кордон, евакуйовуючись у безпечніші місця. Не залишаються осторонь і сусідні села- Тростянка та Хотячів. Звозять продовольчу провізію до устилузького магазину " Маркет- сіті" та передають безпосередньо усе необхідне для випічки пані Ніні, сприяє у цьому і Світлана Гук - ділиться потрібною продукцією...

Активну участь у творенні солодощів приймає і Руслана Богданівна Глачук - вчителька устилузької школи, долучаються до допомоги інші колеги

зі шкіл, учні передають теплі листи зі словами підтримки і побажаннями миру. І все разом формується в чудові пакунки, мета яких дарувати настрій, підтримку і насолоду. Далі пані Ніна передає витвори армійцям в різні локації.

У 1- й день Ніна приготувала два ящики випічки, у другий завдяки підтримці та допомозі подвоїли кількість створеного.

А весь процес випікання смачної допомоги триває ось уже 5 днів, якщо не враховувати тих днів, коли Ніна годувала свіжоспеченими пиріжками тих діток, які виїжджали з країни... А в попередні роки цю неймовірну смакоту теж ласували наші армійці.

Вдома допомагають формувати посилки двійко діток пані Ніни, підтримує чоловік, який будучи у складі нашої 14- ї бригади, отримав травми, які назавжди позбавили працездатності...

Поки триває війна, жінка не збирається полишати улюблене заняття, а хоче ділитися своїм вмінням та підтримувати воїнів наскільки вистачить власних сил.

Тому пропонує дарувати творива умілих ручок тим, хто вирушає в "гарячі" точки нашої Батьківщини. А для цього просить писати їй у месенджер, а також телефонувати особисто:

096 599 61 47.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити