image
 |  149 18 Листопада 2023 | 17:48

У Володимирі для ВПО відкрили вуличний спортивний майданчик

У Володимирі у дворі гуртожитку Центру професійної освіти, де  компактно проживають ВПО, відбулось відкриття вуличного спортивного майданчика.

Про це інформує сайт громади.

Проект було реалізовано у межах громадського проєкту СССМ напрямку благодійного фонду “Рокада”, що є виконавчим партнером Управління Верховного комісара ООН у справах біженців.

Гуртожиток ЦПО на вулиці Луцькій, – одне із місць компактного проживання ВПО, яке з перших днів повномасштабного вторгнення стало прихистком для тих, хто втікав від війни. Нині тут мешкають близько пів сотні внутрішньо переміщених осіб – здебільшого літні люди та жінки із дітьми. За сприяння міжнародних донорів, у тім числі й благодійного фонду “Рокада”, в гуртожитку поступово поліпшуються умови проживання – виконуються ремонти, облаштовують приміщення необхідною побутовою технікою.

На прибудинковій території з’явилось шість сучасних вуличних тренажерів, а також гойдалка, бруси та спортивний комплекс. Очікується, що спортивний майданчик зможуть використовувати не лише ВПО та здобувачі освіти, які мешкають у гуртожитку, а також і жителі навколишніх будинків. Таким чином майданчик стане своєрідним місцем для інтеграції та пошуку однодумців.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Лише глінтвейн та медовуха: у Володимирі буде новорічно-різдвяна торгівля

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити