image
 |  4 8 Грудня 2022 | 15:47

У Володимирі дозволять продавати глінтвейн в центральному парку міста

Продавати глінтвейн, солодощі, фаст-фуд та гарячі напої дозволять у Володимирі в парку Слов’янський, де планують облаштувати зимову локацію.

Про це інформує сторінка громади.

В умовах воєнного стану та абсолютної солідарності з громадською думкою щодо недоцільності встановлення центральної ялинки на площі міста, виконавчим комітетом Володимирської міської ради було прийняте рішення про облаштування зимової локації у парку “Слов’янський”. Адже володимирська малеча заслуговує на піднесений настрій та очікування дива.

Відтак запрошуємо підприємців міста долучитись до організації роботи даної локації, організувавши торгівлю смаколиками, сувенірами та гарячими напоями.

З цією метою виконавчий комітет Володимирської міської ради оголошує прийом заявок на отримання права встановлення відкритих майданчиків та тимчасових споруд торговельного, побутового, соціально-культурного призначення сезонного характеру для здійснення підприємницької діяльності на території парку «Слов’янський» у м. Володимирі щоденно з 19 грудня 2022 року по 19 січня 2023 року.

У разі зацікавленості пропозицією необхідно подати такі документи:

– заяву;

– витяг з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців;

– для учасників, які є юридичними особами: документи, що посвідчують повноваження представника юридичної особи; копії установчих документів;

– для учасників, які є фізичними особами: копію документа, що посвідчує особу учасника конкурсу, або належним чином оформлену довіреність, видану представнику фізичної особи;

– асортиментний перелік продукції, що планується реалізовувати та її роздрібна ціна (подарункова та сувенірна продукція новорічної тематики, хлібобулочні та кондитерські вироби, солодощі, фаст-фуд, гарячі напої, глінтвейн, медова продукція);

– перелік креативних послуг, які планується додатково надавати та їх вартість;

– перелік електричного обладнання, що планується встановити та його максимальна потужність;

– інформація про естетичне оформлення відкритих майданчиків.

Під час функціонування відкритих майданчиків забороняється:

- реалізовувати алкогольні, слабоалкогольні напої, вино та пиво (крім глінтвейну та медівки);

безалкогольні напої в скляній тарі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У місті на Волині закликають здавати кров

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити