image
 |  301 13 Липня 2024 | 10:23

У Володимирі формується комісія з розгляду скарг щодо дій влади

На виконання Закону України «Про адміністративну процедуру» для об’єктивного розгляду скарг щодо прийнятих виконкомом та іншими виконавчими органами ради адміністративних актів, процедурних рішень, дій чи бездіяльності здійснюється формування складу комісії з розгляду скарг, повідомляє сайт міськради.

Про це пише Слово правди.

Представників інститутів громадянського суспільства (громадські об’єднання, релігійні, благодійні організації, творчі спілки, професійні спілки та їх об’єднання, асоціації, організації роботодавців та їх об’єднання, органи самоорганізації населення, недержавні медіа, інші непідприємницькі товариства та установи, легалізовані відповідно до законодавства) запрошують до участі в цій комісії.

Заяви для цього приймаються у письмовому вигляді впродовж 20 днів з дня оприлюднення цього повідомлення на офіційному веб-сайті міської ради шляхом подання особисто або надсилання на поштову/електронну адресу: 44703, вул. Данила Галицького, 5 м. Володимир, [email protected].

У заяві необхідно зазначити повну назву інституту громадянського суспільства, найменування органу місцевого самоврядування, до якого подається заява, прізвище, ім’я, по батькові, контактні дані та посаду (за наявності) особи, делегованої до участі, рішення/протокол/лист/тощо громадської організації, яким особу делеговано, контактні дані громадської організації, дата складання заяви, згода на обробку та оприлюднення персональних даних, інша інформація, що стосується діяльності громадської організації. До заяви потрібно додати належно засвідчені: копію документа, що посвідчує особу заявника (уповноваженої особи), копію документа про реєстрацію інституту громадянського суспільства на території міської громади або інші документи, що підтверджують діяльність на її території

Детальнішу інформацію можна отримати за телефоном 0 800 333 262.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Володимирі продовжують встановлювати сучасні зупинки

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити