image
 |  4 18 Жовтня 2021 | 22:23

У Володимирі горе-паркувальники знову заважають вивозити сміття (ФОТО)

Вкотре працівники КП «Полігон» у неділю, 17 жовтня, не змогли дістатися до майданчика з контейнерами для сміття, які встановлені на вулиці Сагайдачного 5-7, через залишене у невстановленому для паркування місці авто.

Про це інформує КП «Полігон».

У КП «Полігон» повідомили, що фотодокази порушення правил благоустрою та ПДР будуть передані в поліцію та муніципальній варті.

Зауважимо, що останнім часом найбільше порушень паркування комунальники фіксують саме біля контейнерного майданчика, який знаходиться на вулиці Сагайдачного, 5-7.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На виконком Луцької міськради знову виноситься питання роботи скандального нічного закладу

Часто водіям сміттєвозів доводиться самотужки шукати цих горе-паркувальників і у підсумку машина затримується та запізнюється на інші маршрути. Трапляються випадки, коли до горе-паркувальників викликають поліцію та муніципальну варту.

«Шановні водії! Просимо не паркувати свої авто ближче 5 метрів від контейнерних майданчиків, або контейнерів для збирання твердих побутових відходів, що є порушенням п. 15.10 «е» ПДР України», - йдеться у зверненні.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити