image
 |  4 29 Березня 2023 | 15:47

У Володимирі ліквідували два стихійних сміттєзвалища

У Володимирі працівники КП «Полігон» впорядковували земельні ділянки по вулиці Цинкаловського та Сагайдачного (навпроти лісгоспу). Ці території були вкрай захаращені і постаралися у цьому, скоріше за все, самі ж мешканці міста.

Про це інформує КП "Полігон", - пише ВолиньUA.

Одну з ділянок, яка знаходиться на вулиці Сагайдачного комунальники впорядковували минулої осені. Як бачимо, минуло кілька місяців і стихійне сміттєзвалище на цьому місці «виросло» знову.

Інша земельна ділянка знаходиться у самісінькому центрі міста. Прикро, що деяким жителям вкрай важко пройти кілька метрів та викинути сміття, як належить, у контейнери для ТПВ. Відтак, завдяки старанням недобросовісних містян, на одній з центральних вулиць «облаштували» стихійне сміттєзвалище.

Усі ми розуміємо, що ці стихійні сміттєзвалища – справа рук жителів Володимирської громади. Бо важко віриться у те, що житель Устилуга чи Нововолинська везтиме свої відходи у таку далечінь. Та й туристи до нас з таким «крамом» не їдуть. Можемо також припустити, що це справа рук володимирчан, які як мантру повторюють: у нас немає сміття, ми його спалюємо/знищуємо/утилізовуємо самостійно.

Шановні жителі громади, ці сміттєзвалища - неповага до природи, екології та людської праці. Наскільки треба бути байдужим та невихованими, щоб так підпільно складувати сміття на вулицях рідного міста.

Пам’ятайте, цими краєвидами з пустих пляшок, пластикових пакетиків та стаканчиків, пачок з під цигарок та іншими предметами людської присутності, милуються ваші діти, внуки та правнуки. Не подавайте їм такий приклад.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Володимирі муніципали виявили дерев’яний люк на тротуарі

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити