image
 |  7 18 Січня 2022 | 19:24

У Володимирі люди другий день залишаються без водопостачання

У місті Володимир внаслідок аварії на центральному магістральному водопроводі жителі вулиць 20 липня, Лесі Українки та прилеглих до місця пориву – другий день без водопостачання.

Як розповів директор Володимир-Волинського управління водопровідно-каналізаційного господарства Сергій Луцюк, через зменшений тиск вода є не всюди, зокрема може не доходити на верхні поверхи багатоповерхових будинків, пише Суспільне.

«Від нашого водопроводу йдуть дві гілки, одна з яких зараз перекрита. І одна гілка залишилася на все місто, тому є малий тиск. Без води зараз прилеглі вулиці – це здебільшого будинки приватного сектору. І віддалений район біля скотофуражного ринку», – зазначив керівник Володимир-Волинського УВКГ.

Скільки саме будинків у Володимирі наразі перебувають без водопостачання Сергій Луцюк не повідомив.

Зі слів комунальника, аварія сталася 17 січня, на місці пориву стався зсув ґрунту та утворилася яма глибиною чотири метри, а поряд із ділянкою водопроводу пролягають газові труби. 18 січня аварійні бригади продовжили ремонт на ділянці водопроводу, зокрема встановили загороджувальні щити та почали вручну розкопувати водопровідну мережу.

«Зараз там обвали ґрунту і дуже небезпечно працювати. Якщо сьогодні до ночі не встигнемо, то завтра до обіду будемо намагатися все поремонтувати», – каже Сергій Луцюк.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку демонтують самовільно влаштовану огорожу та хвіртку, вставлену ОСББ

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити