image
 |  4 11 Липня 2022 | 19:17

У Володимирі на аукціоні збирали кошти на автомобіль для зенітно-ракетного полку

Понад 60 тисяч гривень на автомобіль для зенітно-ракетного полку вдалося зібрати волонтерам на аукціоні, який відбувся у Володимирі.

Про це пише сторінка громади.

10 липня у культурно-мистецькому центрі міста Володимира відбувся благодійний аукціон під назвою «Культурний наступ», який організували місцеві волонтерки Ольга Жигунова та Ірина Костюк з допомогою волонтера з Нововолинська Олександра Ільницького, а також керівництва ЗРП та очільниці КМЦ Оксани Спольської.

До аукціону долучилось чимало майстрів та художників, які безкорисливо надали свої вироби і твори для благодійності. З-поміж 37-ми лотів, які були виставлені на аукціон, здебільшого художні полотна, вишиті картини з актуальними нині патріотичними візерунками, а також предмети інтер’єру, іграшки, книги, футболки, прикраси, листівки із зображенням острова Зміїного і унікальний виріб з яєчної шкаралупи народного майстра Анатолія Бойка.

Частина з цих предметів раніше виставлялась на аукціоні, який тривав упродовж двох місяців на фейсбук-сторінці «Благодійна кава». Головна мета збору коштів – придбання автомобіля для 39-го ЗРП.

У підсумку благодійного аукціону, під час якого за окремі лоти велась справжня запекла боротьба, було отримано 14 770 гривень. Додатково вдалось зібрати 2824 гривні з продажу кави, солодощів та лаванди. Волонтери підбили підсумки і двомісячного онлайн-аукціону, що тривав у фейсбуці – всього зібрано понад 62 тисячі гривень, які будуть використані на придбання автомобіля для ЗРП.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Володимирі закликають здати кров для військових

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити