image
 |  0 23 Лютого 2019 | 12:38

У Володимирі на день закоханих автобус Ляшка, без спецдозволу, заїхав на площу Героїв

14-го лютого автобус Олега Ляшка помітили у Володимир-Волинському районі, а згодом і у самому місті на центральній площі.

Про це пише БУГ.

На транспорті написаний лозунг “Народний Президент”. Очевидці ж розповіли, що транспортний автобус заїхав на площу, протиснувшися між клумбами квітів, та зупинився на місці, де зазвичай стоїть новорічна ялинка. Люди, які були в автобусі роздавали газети, шапки з логотипами.

Додамо, що для в’їзд на головну площу міста у Володимирі-Волинському потрібно отримати спеціальний дозвіл. В той же час, коли про розміщення палаток потрібно лише поінформувати міськвиконком. 

Керівник оргвідділу міської ради Ірина Ліщук розповіла, що повідомлення про проведення заходу, як передбачає законодавство, до МВК не надходило. З приводу чи мали право розміщати чи роздавати передвиборну агітацію наголосила, що ні. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Нардеп від Ляшка переписав на помічницю компанію на Мальті та яхту

Перший заступник міського голови Ярослав Матвійчук додав, що є відповідне розпорядження, з переліком місць, де можна проводити агітацію. При потребі їх кількість можуть збільшити, якщо будуть звернення від партійних організацій. 

Розпорядженням міського голови Петра Саганюка, для агітації в центрі міста дозволили: 

– між житловим будинком по вул. Князя Василька, 2 та Культурно-мистецьким центром; 

– праворуч та ліворуч від пам’ятника «Обеліск Слави»; 

– по обидва боки тумби для оголошень біля костелу Іоакима і Анни. 

У Володимир-Волинському відділі поліції на запит журналістів “БУГ” надали відео з камери відеоспостереження. Автобус стояв посеред площі понад годину. Була виставлена фотозона. З відео стало зрозуміло, що виїхати автобус хотів на вулицю ковельську, однак перевіривши відстані між клумбами, транспорт розвернувся. 

Відео стиснуте.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити