image
 |  216 11 Квітня 2024 | 09:54

У Володимирі наркотичні ліки за рецептом можна отримати лише в одній аптеці

У Володимирі наркотичні ліки за рецептом можна отримати лише в одній аптеці з якою Комунальне підприємство “Володимирський центр первинної медичної допомоги” уклало договір про безоплатний відпуск лікарських засобів хворим, що потребують лікування наркотичними (психотропними) лікарськими засобами.

Про це інформує Володимирський Цпмд Амбулаторії, - пише ВолиньUA.

Електронний рецепт на наркотичний препарат можна отримати безпосередньо у лікаря, який відповідає за лікування пацієнта. Медики КП “Володимирський ЦПМД” мають доступ до електронної системи охорони здоров’я та можуть призначити ліки даної категорії за електронними рецептами.

Однак, для отримання електронного рецепта на наркотичні (психотропні) лікарські засоби пацієнт має бути зареєстрований в електронній системі охорони здоров’я, оскільки, із випискою рецепта пацієнту надходитиме смс-повідомлення із номером та унікальним кодом підтвердження, які він має повідомити фармацевту в аптеці для отримання призначених препаратів.

Отримати безплатно на пільгових умовах або за повну вартість наркотичні (психотропні) лікарські засоби за е-рецептом можна в аптечному закладі приватної виробничо-торгівельної фірми «Фітоцентр» (аптека “ЗІ”), що знаходиться за адресою: вул. Ковельська, 73, м. Володимир.

У нашому місті це єдина аптека, що має відповідну ліцензію на відпуск наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 37 об’єктів нерухомості, 32 транспортні засоби та рахунки за кордоном: що у декларації депутата Волиньради Микитюка

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити