image
 |  5 11 Жовтня 2021 | 22:24

У Володимирі неправильно припарковані автомобілі заважають вивозити сміття (ФОТО)

Через неправильно припарковані автомобілі комунальна служба Володимира не завжди може вчасно вивозити сміття. Порушників шукають з поліцією.

Про це повідомляє КП «Полігон» на своїй сторінці у facebook.

«Щодня транспорт комунального підприємства вивозить сміття з контейнерних майданчиків, які встановлені на багатьох вулицях міста. Втім, бувають моменти, коли дістатись до контейнерів заважає залишений у невстановлених для паркування місцях автотранспорт.

Попри прохання та попередження, подібні ситуації повторюються дуже часто. Наприклад, у неділю 10 жовтня водій сміттєвоза не міг дістатися до контейнерів зі сміттям, які встановлені на вулиці Сагайдачного 5-7, саме через припарковані у забороненому місті автомобілі», - йдеться у дописі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Опалюють дровами: як шпиталь на Волині рятується від холодів (ВІДЕО)

Директор КП «Полігон» Володимир Собіпан повідомив, що того дня для вирішення проблеми змушений був звернутися у поліцію. Також керівник підприємства попередив, що задля того, аби навчити водіїв автотранспорту не паркуватися впритул до контейнерних майданчиків, комунальники разом з представниками поліції та муніципальної варти планують організувати рейд вулицями міста.

Нагадаємо, така проблема існує біля багатьох контейнерних майданчиках Володимира-Волинського. Люди, повертаючись додому, залишають автомобілі близько до контейнерів. Часто водіям сміттєвозів доводиться самотужки шукати цих горе-паркувальників і у підсумку машина затримується та запізнюється на інші маршрути.

«Шановні водії! Просимо не паркувати свої авто ближче 5 метрів від контейнерних майданчиків, або контейнерів для збирання твердих побутових відходів, що є порушенням п. 15.10 «е» ПДР України», - звертаються у комунальній службі.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити