image
 |  9 13 Травня 2021 | 13:10

У Володимирі – новий керівник відділу ЦНАПу

У Володимир-Волинську замість двох запланованих конкурсів на заміщення вакантних посад у міськвиконкомі відбувся лише один. 12 травня конкурсна комісія мала обирати серед кандидатів на посаду начальника відділу адміністративних послуг управління «ЦНАП» та начальника управління з гуманітарних питань. Проте останній конкурс неможливо було провести через те, що на нього з’явилась лише одна претендентка. Тож конкурс оголосять повторно.

На посаду начальника відділу адміністративних послуг управління «ЦНАП» претендували четверо кандидатів: Валентина Гром, Ірина Град, Тамара Рубан та Ірина Ліщук, котра не з’явилась на конкурс. Іще одна кандидатка Ірина Сак отримала відмову через недостатній стаж роботи на керівній посаді.

За результатами двох етапів конкурсу, які включають письмовий іспит на знання законодавства та співбесіду, найбільшу кількість балів набрала Ірина Град.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Наздогнав на перехресті: у Луцьку камери зафіксували ДТП за участі двох автівок (ВІДЕО)

 Довідково:

Ірина Юріївна Град народилась 6 серпня 1983 року.

Освіту здобула у Національному університеті «Львівська політехніка», який закінчила у 2009 році за спеціальністю «фінанси».

Досвід роботи:

Вересень 2001 року – січень 2009 року – продавець магазину продуктових товарів «Сфінкс»;

Січень 2009 року – червень 2009 року – провідний спеціаліст в управлінні соціального захисту населення виконавчого комітету;

Червень 2009 року – травень 2015 року – спеціаліст І категорії сектору прийому громадян відділу грошових виплат та допомог управління соцзахисту населення;

Травень 2015 – квітень 2017 року – головний державний інспектор управління соціального захисту населення міськвиконкому;

Квітень 2017 – теперішній час – адміністратор Центру надання адміністративних послуг виконавчого комітету Володимир-Волинської міської ради.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити