image
 |  0 9 Червня 2019 | 09:28

У Володимирі оголосили фотоконкурс «Таткова радість»

У Володимирі-Волинському оголосили фотоконкурс до Дня Батька.  

Про це інформує Володимир-Волинський міський центр соціальних служб для сім`ї, дітей та молоді.

Саме він і оголосив фотоконкурс «ТАТКОВА РАДІСТЬ».

«Цьогоріч в Україні з'явилося нове офіційне свято – ДЕНЬ БАТЬКА. Тепер відзначати його будуть щорічно в третю неділю червня. З цієї нагоди, запрошуємо усіх татусів міста Володимира-Волинського до участі у конкурсі на найкращу фотографію «ТАТКОВА РАДІСТЬ», - йдеться у дописі.

Бажаючі взяти участь у фотоконкурсі до 14 червня 2019 року можуть надіслати фотороботи на офіційну сторінку Володимир-Волинського міського центру соціальних служб для сім`ї, дітей та молоді в соціальній мережі Facebook або на електронну адресу: [email protected] з позначкою «участь у фотоконкурсі» .

  •  Від кожного учасника на конкурс приймається одна (1 шт.) фотографія, де зображені діти від 0 до 18 років разом з татом.
  • Приймаємо аматорські та професійні фото без оформлення (без рамок, надписів тощо). До фото необхідно додати наступну інформацію: П.І.Б. учасника, назва та дата фото, номер телефону.
  •  Переможець буде визначений шляхом голосування 👍на сторінці Володимир-Волинського міського центру соціальних служб для сім`ї, дітей та молоді в соціальній мережі Facebook та нагороджений подарунком.
  • Підсумки та визначення переможця відбудуться 15 червня 2019 року.
  • Організатори не несуть відповідальності за копіювання і поширення фотографій зі сторінок сайту третіми особами.

Адміністрація залишає за собою право змінити умови фотоконкурсу під час його проведення. Всі зміни в умовах конкурсу будуть опубліковані на сторінці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Відома велогонщиця з Луцька перемогла у конкурсі краси

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити