image
 |  0 11 Червня 2023 | 11:53

У Володимирі пацієнтці провели лапароскопічну операцію з відновлення розірваних тканин

27-річну мешканку Нововолинська прооперували акушер-гінекологи Володимирського ТМО.

Про це повідомили у Володимирському ТМО. 

Лікарі акушер-гінекологи Володимирського ТМО провели лапароскопічну операцію апоплексії яєчника з метою делікатного відновлення тканин в області розриву яйника. Оперативне втручання провели 27-річній мешканці Нововолинська. Якісна медична допомога та сучасні стандарти лікування у Володимирському ТМО доступні для усіх пацієнтів, незалежно від місця проживання або реєстрації.

Щоб уникнути ускладнень, пацієнтці необхідно строго виконувати всі рекомендації лікаря і регулярно проходити профілактичні огляди.

Апоплексія яєчника – це раптовий розрив тканини яєчника, який супроводжується рясним крововиливом в черевну порожнину та сильним різким болем.

Нагадуємо, у Володимирському територіальному медоб'єднанні проводяться різноманітні лапароскопічні операції у сфері гінекології, зокрема: з приводу позаматкової вагітності, цистектомії, добровільна хірургічна стерилізація та інші відповідно до гарантійного пакету НСЗУ «Хірургічні операції дорослим та дітям в умовах стаціонарного дня».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Волині горів дерев'яний житловий будинок

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити