image
 |  302 21 Червня 2024 | 18:49

У Володимирі підключають абонентів до нового водогону

Завдяки новому водогону нещодавно 35 обійсть, що на вулиці Степана Фуги, централізовано отримали воду у свої домівки, ставши споживачами КП «Володимирводоканал».

Про це інформує сайт громади, - пише ВолиньUA.

Нагадаємо, що будівництво нового водогону, який пролягатиме через вулиці Степана Фуги, Українську, Братковського та Олександра Олеся, загальною протяжністю 2600 метрів, розпочалося на початку травня цього року. Станом на сьогодні вже прокладено понад 1000 метрів трубопроводу. Роботи проводяться коштом місцевого бюджету та силами підприємства.

Досі місцеві жителі користувалися водою з криниць, які є не в усіх, та свердловин. Тому питання комфорту, коли вбиральня на вулиці, і нема можливості підключити пралку, турбувало багатьох. Як і якість води, яка бажала бути кращою.

Наразі уже відбувся запуск води на вулиці Степана Фуги на ділянці 500 метрів, тож 35 будинків зможуть користуватимуться централізованим водопостачанням.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У селі на Волині запрацював центр життєстійкості

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити