image
 |  243 5 Січня 2024 | 14:48

У Володимирі продаватимуть землю

Наступного тижня у Володимирській громаді відбудуться електронні торги з продажу земельних ділянок несільськогосподарського призначення, а також з продажу права оренди (річної орендної плати)

Про це пише Слово правди.

Так, 8 січня такі торги вестимуться на ділянки вул. Ковельській, 190, площею 0,1735 гектара з цільовим призначенням – для будівництва та обслуговування адміністративних будинків, офісних будівель компаній, які займаються підприємницькою діяльністю; вул. Наталії Ужвій, 23 (площа 0,5498 га) – для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості. Також на них виставляється ділянка на вул. Олександра Олеся, 4А, яка може бути використана для розміщення та експлуатації будівель і споруд додаткових транспортних послуг та допоміжних операцій, її площа становить 0,6173 гектара.

11 січня на електронних торгах право оренди (річної орендної плати) продаватимуть на земельну ділянку сільськогосподарського призначення селі Федорівка, площею 1,5024 га, для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, а також на ділянку такого ж призначення за межами цього села, яка має площу 0,1977 гектара.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Володимирі відсортоване сміття скидають в одну машину

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити