image
 |  2 20 Серпня 2020 | 22:25

У Володимирі продавчиня вимагає дотримуватися правил карантину зі спущеною на підборіддя маскою

У Володимирі-Волинському продавчиня магазину пояснює, як носити маску дитині, коли у неї ця ж маска спущена на підборіддя.

Про цю ситуацію пише Aliona Aliona у соцмережі facebook.

"Знаю, що зараз буде повно різних коментів, бо скільки людей - стільки й думок, але все ж...

Сьогодні стала свідком не дуже приємної ситуації на рахунок цих масочок, які вже всім набридли до тошноти. Зайшла в магазин "Карамеля",який знаходиться на вул.Луцька, в підвалі. Там стояв хлопчик, щось купував, а дві продавчині сперичалися і щось одне одному доказували на рахунок штрафів у сумі 17 000грн. Коли хлопчина вже розрахувався, йому у слід одна з продавчинь сказала не дуже гарним тоном "на наступний раз приходь в масці!". На місці цієї дитини,я б в той магазин більше не пішла. Так от... Сам продавець якби й була в масці, але та маска була в неї на підборідді, мало того, вона ще й палець облизала,коли скидала рукавичку, (друга продавчиня була в масці так,як цього вимагає МОЗ,претензій до неї немає). Коли я вже зробила покупку, зробила їй зауваження,що на дитину вона накинулась на рахунок маски, а сама її одягнула не так, як належно. А у відповідь почула, що їм можна так носити, коли вони розмовляють. Я не стала роздувати цю тему, бігла на роботу, але хоч захистила те дитя, вже легше стало.

Шановна продавець, якщо читаєте це, як я вам сказала в магазині - вимагаєте від людей, то і самі дотримуйтесь правил!!!" - йдеться у дописі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Призупинили ремонт багатостраждальної дороги у Ковелі (ФОТО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити