image
 |  178 13 Липня 2024 | 12:21

У Володимирі прокладають водогін на трьох вулицях

У районі вулиць Стуса, Братковського, Олександра Олеся та прилеглих тривають роботи з прокладення нового водогону та підключення до нього будинків місцевих жителів.

Про це пише Слово правди.

Новий водогін, який власними силами прокладають працівники КП «Володимирводоканал», прямуватиме від вулиці Олександра Олеся до вулиці Володимира Андрощука. Наразі із запланованих 2,6 км водогону прокладено півтора кілометра.

Відтак уже 74 будинки на вулиці С. Фуги та В. Стуса під’єднано до нового водопроводу, завдяки чому тамтешні мешканці нарешті можуть забути, що таке неякісна вода. Загалом у результаті будівництва планується, що послугами водопостачання буде забезпечено близько трьох сотень нових абонентів.

Міський голова Ігор Пальонка, побувавши на цих вулицях, зазначив, що водоканал, в міру своїх сил і засобів, робить все можливе, щоб виконати ці завдання якнайшвидше. Робітники тут працюють у дві зміни, однак водоканалу бракує кадрів. Якщо не буде форсмажорів, то новий водогін прокладуть цієї осені. Начальник управління водо-каналізаційного господарства Сергій Луцюк повідомив, що на підприємстві нині не вистачає працівників, тож запрошують на роботу трактористів, слюсарів, водіїв.

Як повідомив «Буг», водоканал виконує ці роботи власними силами, що обійдеться у приблизно два мільйони гривень. А якби довелося залучати іншого підрядника, це коштувало б орієнтовно сім мільйонів гривень. Оскільки раніше за кошти громади було закуплено необхідну техніку працівники «Володимирводоканалу» власними силами виконують ці роботи, економлячи близько п’яти мільйонів гривень з коштів міського бюджету.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Через спеку у Володимирі розпочали полив вулиць

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити