image
 |  2 12 Жовтня 2021 | 16:36

У Володимирі проклали водогін новим методом без риття ям

Новий водогін з’явився на вулиці Володимира Великого у Володимирі.

Про це інформує сайт міської ради.

Прокладання водогону у цій частини міста має усунути проблеми із водопостачанням, які виникали там особливо у літній період та вечірній час, тому було прийняте рішення прокласти нову мережу.

Роботи по прокладенню водопроводу протяжністю 730 метрів, підрядник «Будівельні споруди міста» виконував сучасним методом горизонтального направленого буріння. Як розповів представник організації, цей безтраншейний метод дозволяє виконувати роботи швидше та без руйнування покриттів. До цих робіт підрядник приступив лише минулого тижня і уже завершує їх виконання.

Начальник управління водопровідно-каналізаційного господарства Сергій Луцюк зазначив, що для поліпшення якості надання послуг водопостачання на вулиці Володимира Великого з місцевого бюджету виділили понад мільйон гривень. Проблему розв’язали прокладанням водопроводу від танкового полку до підвищувальної станції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Волинській митниці виявили різні види дорогої ікри (ФОТО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити