image
 |  2 26 Серпня 2021 | 19:06

У Володимирі пройдуть громадські слухання щодо поверненню місту історичної назви

9 вересня 2021 року у Володимирі-Волинському пройдуть громадські слухання щодо повернення місту історичної назви «Володимир».

Про це інформує сайт міської ради.

З матеріалами громадських слухань члени громади можуть ознайомитись у організаційно-виконавчому відділі виконавчого комітету міської ради (понеділок-п’ятниця з 08.00 год. до 17.15 год.), що знаходиться за адресою: м. Володимир-Волинський, вул.Данила Галицького, 5.

На громадські слухання запрошуються представники інститутів громадянського суспільства та жителі Володимир-Волинської міської територіальної громади, депутати, керівники виконавчих органів міської ради, підприємств, установ та організацій, представники засобів масової інформації.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Позорище, дно, запроданець, - реакція лучан на звання Заслуженого артиста Монатика (ФОТО)

Пропозиції та зауваження з питання повернення місту Володимиру-Волинському історичної назви «Володимир» приймаються в письмовій формі до 7 вересня 2021 року включно. Їх можна надіслати на електронну чи поштову адреси ([email protected]; вул.Данила Галицького, 5, м. Володимир-Волинський, 44701) із зазначенням прізвища, імені, по батькові й адреси особи, яка їх подає.

Слухання пройдуть 9 вересня 2021 року о 17.30 год. у культурно-мистецькому центрі, що знаходиться за адресою: м. Володимир-Волинський, вул. Князя Василька, 4.

Нагадаємо, що це не вперше княжому місту намагаються повернути назву Володимир. 29 березня 1998 року пройшов референдум щодо повернення місту історичної назви. У ньому взяли участь 21287 осіб. За повернення місту назви Володимир віддали голоси 8669 громадян, а проти висловились 11665 мешканців міста.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити