image
 |  2 26 Серпня 2023 | 13:22

У Володимирі ремонтуватимуть колишню районну бібліотеку

У Володимирі депутати мають намір виділити кошти на ремонт колишньої районної бібліотеки, яка тепер носить назву КЗ «Публічна бібліотека».

Про це засідання постійної комісії Володимирської міської ради з питань освіти, науки, культури, туризму, молодіжної політики, спорту і міжнародного співробітництва.

У засіданні узяли участь: Костянтин Зінкевич, Вячеслав Петрук, Тетяна Дьоміна, Леся Корнійчук та Роман Горошкевич. Депутати розглянули внесення змін до рішення міської ради від 02.12.2022 № 19/13 «Про затвердження Програми розвитку культури та мистецтва Володимир-Волинської міської територіальної громади на 2023-2027 роки», яке передбачає виділення коштів для проведення поточних робіт в КЗ «Публічна бібліотека» з облаштування сходового майданчика, водопостачання та водовідведення, встановлення вікон, проведення капітального ремонту з облаштування санвузла та виготовлення ПКД на капітальний ремонт фасаду будівлі публічної бібліотеки.

Одноголосно підтримала комісія до розгляду чергової сесії проєкти рішень, що стосуються внесення змін до Програми розвитку молодіжної політики та спорту у міській територіальній громаді на 2023-2027 роки, затвердження передавального акту з реорганізації комунального закладу «Зарічанська бібліотека Володимирської міської ради» шляхом приєднання до комунального закладу «Володимирська публічна бібліотека», а також надання згоди на прийняття майна із спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області Волинської обласної ради.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Віз зрушив – у Володимирі почали виділяти кошти на реабілітаційний центр

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити