image
 |  5 25 Березня 2023 | 14:21

У Володимирі реставрують музей та музичну школу

У Володимирі планують розпочати реставраційні роботи на об’єктах культурної спадщини та пам’ятках архітектури, а це музей та музична школа.

Про це інформує сайт громади, - передає ВолиньUA.

Нині законодавство дає можливість фінансувати відповідні реставраційні роботи, на сесії міської ради, яка відбулась 3 березня, з місцевого бюджету виділено кошти на такі роботи: історичному музею 4 569 234 грн на реставрацію фасадів житлового будинку 1912 року, та 3 612 135 грн на реставрацію фасаду та покрівлі адміністративної споруди (з впровадженням енергозбереження) приміщення дитячої музичної школи 1890 року.

Під час засідання заслухали директорів дитячої музичної школи та історичного музею щодо проведених робіт в цьому напрямку. Зокрема, Роман Віслобоков повідомив, що проєктні роботи по реставрації фасаду та покрівлі адміністративної споруди музичної школи уже розпочато. А Володимир Стемковський поінформував, що наразі проводиться коригування кошторису на реставрацію фасадів будівлі музею.

За результатами засідання керівникам цих закладів було дано доручення розпочати у квітні публічні закупівлі на проведення реставраційних робіт.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Володимирі незабаром стартує торгівля з літніх майданчиків

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити