image
 |  2 14 Березня 2022 | 17:34

У Володимирі ще дві родини загиблих у війні з росією отримають матеріальну допомогу

У Володимирі ще дві родини загиблих у війні з росією отримають матеріальну допомогу.

Про це інформує міська громада.

14 березня у Володимир-Волинській міській раді відбулось засідання постійної депутатської комісії з питань соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів, на якому було вчергове розглянуто та прийняте рішення щодо коштів, які надійшли з обласного бюджету для надання матеріальної допомоги сім'ям загиблих військовослужбовців, що брали участь у відбитті агресії Російської Федерації проти України.

Таким чином, по 100 тисяч гривень отримають сім'ї військовослужбовців Віталія Власенка та Артема Єгиазаряна, які мешкали у Володимирі.

Також під час засідання комісії начальник управління бюджету та фінансів Оксана Субицька поінформувала депутатів про постанову Кабміну, відповідно до якої виконавчі комітети місцевих рад у період воєнного стану мають право вносити зміни до бюджету та приймати фінансові рішення без погодження відповідної комісії.

За словами Оксани Субицької, з ініціативи міського голови, родинам загиблих військовослужбовців з міста Володимира також буде виділена грошова допомога. За пропозицією депутатів ця сума становитиме 50 тисяч гривень.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити