image
 |  189 3 Серпня 2024 | 15:56

У Володимирі скажений кіт покусав власників

 У Володимирі в районі вулиці Островецької (колишня Митіна) 23 липня мешканців одного з обійсть нашого міста покусав власний кіт.

Про це інформує сайт громади, - пише ВолиньUA.

Працівники Володимирської районної державної лікарні ветеринарної медицини провели огляд тварини, після чого відправили її на карантин. За кілька днів тварина загинула, а вчора отримано висновок експертизи – у кота підтверджено сказ.

З огляду на цю ситуацію, враховуючи план комплексних заходів, затверджений Державною надзвичайною протиепізоотичною комісією при Володимирській РДА, відсьогодні на території міста Володимира введено карантин терміном на 60 днів. Основна мета запровадження карантинних заходів – запобігти розповсюдженню вірусу та захистити здоров’я наших мешканців і тварин.

Працівники ветеринарної служби вживають ряд заходів, в т.ч. проводять подвірний обхід прилеглих вулиць та села Острівок, також здійснюватиметься примусова вакцинація тварин в цьому районі та інформування населення.

Для вакцинації домашніх тварин звертайтеся за адресою: вул. Кобзарська , 1, з 8.00 до 17.00 (крім вихідних).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Володимирському ТМО проходять інтернатуру 18 випускників медзакладів

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити