image
 |  0 26 Жовтня 2020 | 14:31

У Володимирі у працівників суду підтверджено діагноз COVID-19

На Волині у двох працівників Володимир-Волинського міського суду лабораторно підтверджено діагноз COVID-19.

Про це повідомляє «Під пpицілом».

Чинне законодавство не передбачає призупинення роботи суду, а отже Володимир-Волинський міський суд Волинської області продовжує здійснювати судочинство, задля забезпечення доступу до правосуддя, йдеться на сторінці суду у соцмережі Facebook.

Разом з цим, з метою безпечного перебування у приміщенні суду, на постійній основі проводиться прибирання дезінфекційними засобами всіх поверхонь.

Рекомендуємо громадянам подавати необхідні документи (позовні заяви, заяви, скарги, відзиви, пояснення, клопотання, тощо) засобами електронного та поштового зв’язку, або через особистий кабінет в системі «Електронний суд».

Наполегливо просимо громадян, які є учасниками судових процесів утриматися від участі у судових засіданнях, якщо слухання не передбачають обов’язкової присутності учасників сторін, а також утримуватися від відвідин суду, якщо у вас є ознаки будь-якого вірусного захворювання.

«Просимо учасників судових засідань та відвідувачів суду з розумінням віднестись до вжиття вимушених протиепідемічних заходів задля запобігання поширення коронавірусу COVID-19», − йдеться у дописі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: COVID-19 на Волині: 183 нових випадки, 93 особи одужало, 4 волинян помеpли

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити