image
 |  11 25 Серпня 2021 | 15:35

У Володимирі ветерани АТО обурилися тим, що їх не привітали з ювілеєм Незалежності

Влада Володимира з нагоди 30-річчя Незалежності не відзначила ветеранів АТО, добровольців та волонтерів.

Про це у facebook написав голова Володимир-Волинської спілки АТО Юрій Степанюк.

«30 річниця Незалежності нашої Держави стала дійсно незабутнім днем. Це перша річниця коли міська влада забула, а можливо проігнорувала відзначити тих, хто сім років тому став на захист її незалежності. Забула тих хто з майдану пішов у добровольці, тих хто не ховався від мобілізації а пішли виконувати свій обовязок перед Батьківщиною, тих хто день і ніч збирали і возили на схід все необхідне. Добре, що хоч вшанували хвилиною мовчання память про загиблих», - пише ветеран.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Позорище, дно, запроданець, - реакція лучан на звання Заслуженого артиста Монатика (ФОТО)

За його словами, кожен рік в спілку зверталися про подання певної кількості учасників бойових дій на відзначення до дня Незалежності.

«В цей рік влада мабуть вирішила, що хватить з них Дня Захисника. Адже їм видніше хто більше має відношення до становлення і захисту нашої Незалежності. Пишу це тому, що побратимів забула влада, яка не соромиться одягати вишиванки і на кожному кутку кричати як вони здобували незалежність ховаючись за їхніми спинами, а соромно чомусь мені...... Накипіло...»

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити