image
 |  157 15 Серпня 2024 | 08:28

У Володимирі виділили кілька мільйонів на потреби ЗСУ

На позачерговій сесії у Володимирі виділили кілька мільнів гривень на потреби Сил Оборони.

Про це інформує сайт громади, - пише ВолиньUA.

Зокрема, проголосували за виділення 14-ій ОМБр 1 мільйона 927 тисяч 200 гривень на закупівлю 30 «мавіків». До цієї суми додали 352 тисячі 800 гривень із коштів, які раніше виділялись на виготовлення банерів про полеглих захисників, – згідно з відповідним проханням членів родин загиблих воїнів.

 2 мільйони гривень субвенції підуть на закупівлю автомобіля зі спеціальним обладнанням та інші потреби для одного зі спецпідрозділів Сил оборони України. А 110 тисяч гривень спрямують місцевому відділу ДСНС на облаштування пункту управління для виконання першочергових робіт з ліквідації можливих надзвичайних ситуацій.

Депутати проголосували також за безоплатну передачу майна двом військовим частинам на загальну суму 3 мільйони 333 тисячі 800 гривень: для одного підрозділу закуплено 10 «мавіків», для іншого – 8 монокулярів нічного бачення DTS-13, 28 ручних монокулярних тепловізорів AGM Taipan TM15-384 та 8 телевізорів GRUNHELM.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Володимирі львівська фірма будуватиме станцію технічного обслуговування

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити