image
 |  9 30 Травня 2024 | 16:16

У Володимирі відкриється "Місто Дитячих Мрій"

У суботу, 1 червня, у парку “Слов’янський” з 11.00 відкриється «Місто Дитячих Мрій».

Про це інформує сайт громади, - пише ВолиньUA.

Мета заходу — познайомити діток з цікавими професіями, пояснити складні речі на практичних прикладах. Юним відвідувачам розкажуть, які професії можна опанувати в місті, вони зможуть навіть отримати заробітну плату за виконанні завдання.

У містечку працюватиме спеціальний магазин, в якому лише за зароблені гроші «княжики» можна буде придбати різноманітні речі. Також будуть локації з ярмарками.

Влаштуватися на роботу в локаціях буде можливо лише за наявності паспорта жителя “Міста Дитячих Мрій”, який видаватимуть на вході у парк або на локаціях.

На локації Центру професійної освіти «ПрофTime» можна буде спробувати себе в ролі кухаря та кондитера.

Центр позашкільної освіти організує Центр зайнятості країни «Позашкілля», де у грі можна буде познайомитись із професіями конферансьє, перекладача, танцюриста, краєзнавця, мера міста, професійного обіймача, механіка-чарівника, фотомоделі, продавця мрій.

Міжшкільний ресурсний центр навчить професіям медичного інструктора, оператора БПЛА, стрільця та агента з туризму.

Ліцей № 3 організує студію «Безпеки та краси», де можна буде стати флористом, навчитись створювати композиції з натуральних матеріалів, смачні букети, засвоїти правила протипожежної безпеки.

Фаховий коледж презентує цікавий квест з орієнтування на місцевості, майстер-класи роботи з геодезичними приладами, електричним інструктором, вправи з юриспруденції та агроінженерії. На локації вас почастують національними стравами та напоями, більше того, ви зможете взяти участь у приготуванні козацького кулішу, закарпатського бограча та картоплі по-селянськи.

Ліцей № 5 у своєму «Бізнесленді» ознайомить із професіями медичного працівника, дизайнера одягу, будівельника, кондитера та художника. Тут же поласуєте смаколиками за символічний донат.

Гімназія № 7 запросить у простір дитячого щастя «Dream Casting», де кожен охочий спробує себе у ролі креативного фотографа, майстерного актора та професійного перекладача. А ще на вас чекатиме безпрограшна лотерея, вироби ручної роботи, сувеніри, смаколики.

Володимирський спортивний ліцей на своїй локації усім, хто мріє про кар’єру спортсмена, дасть можливість прибрати на себе роль тренерів з волейболу, біатлону, бойових мистецтв та настільного тенісу.

Ліцей імені О. Цинкаловського готує локацію «Детективне агентство», де всі, хто має гострий розум, розвинуту інтуїцію та любить розгадувати загадки, зможуть спробувати себе в ролі криміналіста, аналітика, нишпорки та дактилоскопіста. Гарантують легальний заробіток та позитивні емоції.

Ліцей № 2 запросить у свою дружню команду офіціантів, інженерів-інструкторів та будівельників.

Педагогічний фаховий коледж занурить вас у світ педагогічних і непедагогічних професій. Ви зможете стати аніматором, керівником гуртка, вчителем технологій, реставратором та художником.

А з арт-студією «Фіглі-Міглі» можна буде досхочу помалювати у техніці ебру.

Запрошуємо усіх охочих долучитися до заходу, який триватиме до 14.00, та провести час із користю та задоволенням. Вхід вільний.

Захід організовано для підтримки онкохворих діток.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Володимирі люди бояться працевлаштовуватися, щоб не потрапити на службу в ЗСУ 

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити