image
 |  167 31 Липня 2024 | 08:28

У Володимирі на кошти центру зайнятості відкрилася крамниця "Світ кондитера"

Наталія Гонтарук – підприємиця з Володимира радо зустрічає своїх відвідувачів у своїй, нещодавно відкритій, крамниці. Останні місяці вона буквально жила тут, бо займалася всіма справами одночасно, щоби встигнути до запланованої дати.

Про це пише сайт громади, - інформує ВолиньUA.

Багато років пані Наталія займалася випічкою тортів, короваїв, опановувала мистецтво декору. Для цього спочатку цікавилась рецептами у відомих коровайниць, черпала інформацію з інтернету, а згодом відвідувала різноманітні курси. З набутим досвідом зростав і її рівень майстерності. Кожен хотів спробувати випічку Наталії Гонтарук.

Так виникла ідея відкриття майстерні-крамниці. А тут ще допоміг випадок – дізналася про можливість отримати мікрогрант. Звісно, зацікавилась, бо це шанс нарешті втілити свою мрію в реальність. На сімейній раді вирішили, що крамниця має бути невелика та затишна, зі своєю смачною випічкою та десертами, де кожен може прийти й на власні очі побачити, придбати чи замовити улюблений виріб.

На написання бізнес-плану пані Наталії знадобилося кілька тижнів. Згадує, що дуже нервувала, бо ж перший досвід не завжди буває позитивним. Так і сталося. Хоча з першого разу не пощастило захиститися, але, допрацювавши свій проєкт, опинилася у списках переможців. Звісно, неабияк допомогла підтримка родини, яка вірила, що все вдасться.

Нині у місті відкрито сучасну, з величезним асортиментом, крамницю «Світ кондитера». Різноманіття виробів вражає. Все зроблено власними руками та з любов’ю.

Багато залежить від самої людини, від її вміння, наполегливості, бажання досягати поставленої мети. Досягати успіху – це перш за все цілеспрямована, невтомна праця над собою і, що не менш важливо, віра у свої сили. «Йти в ногу з часом» – девіз майстрині по життю.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Володимирі на автостанції чоловік з ножем пограбував дівчину

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити