image
 |  5 10 Червня 2023 | 10:23

У Володимирі відремонтують проїзди до двох будинків за більш як три мільйона гривень

У Володимирі цьогоріч планують провести поточний ремонт проїзду до житлових будинків №101/1, 101/2 з вулиці Луцької. На роботи витратять понад три мільйони гривень.

Про це пише Слово правди.

Торги для пошуку підрядника до 6 червня тривали на сайті держзакупівель. Тендер оголосило управління інфраструктури виконавчого комітету Володимирської міської ради. Очікувана вартість поточного ремонту проїзду – 3 мільйони 603 тисячі 833 гривні.

Роботи включатимуть розбирання асфальтобетонних покриттів, перевлаштування повітряного кабелю зв’язку, ремонт оглядових колодязів, улаштування нового дорожнього одягу, облаштування пішохідної доріжки, встановлення дорожніх знаків, улаштування зливової каналізації, монтаж малих архітектурних форм.

Поточний ремонт проїзду до житлових будинків №101/1, 101/2 з вулиці Луцької у Володимирі хочуть завершити до 30 вересня 2023 року. Гарантія на виконані роботи становитиме чотири роки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Привласнили понад 2 мільйони гривень за допомогою фішингу: кіберполіція викрила організовану злочинну групу

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити