image
 |  14 21 Грудня 2022 | 18:13

У Володимирі відзнаку «За заслуги перед містом» надали громадянину Німеччини

Відзнакою Володимирської міської ради «За заслуги перед містом» нагородили громадянина Федеративної Республіки Німеччина Карла-Ернста Мюллера.

Відповідне рішення депутати прийняли на сесії міської ради 20 грудня 2022 року.

Нагородили Карла-Ернста за значний вагомий особистий внесок у розвиток міста та громади, проявлену активну громадську та благодійну діяльність.

Карл-Ернст Мюллер, благодійник, голова ГО «Партнерство для України», ініціатор партнерства міст Володимир та Цвікау (Німеччина).

«Пан Мюллер частий гість нашої громади. Його візити завжди з подарунками і благодійною допомогою. За час повномасштабної війни росії проти України пан Мюллер неодноразово відвідав нашу громаду. З його допомогою були облаштовані місця проживання вимушених переселенців, а саме закуплено побутову техніку (холодильники, мікрохвильові печі, праски), продуктові набори, ігри для облаштування дитячих кімнат. Карл-Ернст Мюллер багато допомагає також фінансово, коштами на закупівлю автомобілів для ЗСУ та для потреб вимушених переселенців. Серед допомоги, яку привозив благодійник є також медикаменти, теплий одяг, засоби гігієни, рації для військових, генератори, захисне взуття для військових, подарунки для дітей-переселенців та дітей соціально вразливих категорій (ігри, солодощі, шкільне приладдя), інвалідні візки для осіб з інвалідністю, тощо», - йдеться у пояснювальній записці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Повідомили на що витрачатимуть бюджет у Володимирі в 2023 році

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити