image
 |  1296 1 Червня 2024 | 21:14

У Володимирі витратили понад мільйон гривень на ПКД укриття ліцею, яке ніяк не збудують

У Володимирі витратили понад мільйон гривень на ПКД укриття ліцею  ім. О. Цинкаловського, яке ніяк не збудують.

Про це під час засідання виконкому розповіла  начальниця управління бюджету та фінансів Оксана Субицька аналізуючи про підсумки виконання бюджету Володимир-Волинської міської територіальної громади за І квартал 2024 року.

У першому кварталі року проведено капітальні видатки (без урахування міжбюджетних трансфертів) майже на 11 млн 978 тис. грн, з них 3 млн 620 тис. грн спрямовано на реконструкцію приймального відділення ТМО, 4 млн 680 тис. грн – на придбання автомобіля КП «Володимирводоканал», 1 млн 86 тис. грн – на проєктно-кошторисну документацію та експертизу на будівництво укриття ліцею ім. О. Цинкаловського, 2 млн 586 тис. грн – на заходи територіальної оборони.

Варто зазначити, що перепитії з будівництвом укриття тривають вже більше року. Наразі діти та вчителі користуються укриттям собору Різдва Христового. Після чергових коректив ПКД та експертизи є надія, що тендер на його будівництво оголосять і з'явиться підрядник, який збудує укриття. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Громади на Волині розпродують земельні ділянки

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити