image
 |  2 18 Травня 2023 | 10:53

У Володимирі влада хоче виділити сотні тисяч гривень спортивному клубу, який бере плату з відвідувачів

Начальник відділу молодіжної політики та спорту Вячеслав Петрук лобіює виділення з бюджету громади майже 300 тисяч гривень громадській організації спортивному клубу «Атлант», який бере плату з відвідувачів.

Зокрема на погоджувальній раді депутати вчергове розглянули це питання.

Як інформує сайт громади, розглядаючи проєкт рішення про внесення змін до бюджету громади на 2023 рік, на погоджувальній раді детально зупинились на видатках, щодо яких на профільних комісіях виникали питання або ж не депутати їх не підтримали.

Серед таких – пропозиція виділення з місцевого бюджету 288 тисяч гривень для громадської організації спортивного клубу «Атлант». Аби переконати депутатів підтримати це рішення, на погоджувальній раді виступив очільник ГО, тренер клубу Андрій Крамик. Він розповів, що клуб відвідує близько 60 дітей, які займаються на секції боксу, і їхньому здоров’ю шкодить пліснява у підвальному приміщенні, де необхідно облаштувати вентиляцію.

Проте депутати зауважили, що спортивний клуб веде комерційну діяльність, беручи зі своїх відвідувачів плату, та й приміщення, яке орендує «Атлант», перебуває у державній власності. На користь позитивного рішення щодо виділення коштів для даної громадської організації, виступив начальник відділу молодіжної політики та спорту Вячеслав Петрук, який зазначив, що «Атлант» завжди бере активну участь в організації багатьох змагань із силових видів спорту, а підвальне приміщення, де тренуються спортсмени, належить до переліку місцевих укриттів, перебування в якому варто було б поліпшити. Також клуб безплатно відвідують учасники АТО/ООС.

У підсумку даного обговорення, за пропозицією очільниці комісії з питань бюджету Наталії Василець, питання про виділення коштів спортивному клубу було підтримане до розгляду сесії за умови, що «Атлант» надасть усі відповідні документи – зокрема статут організації та звіт про використання коштів.

До речі, Вячеслав Петрук, окрім посади начальника відділу молодіжної політики та спорту має ще й мандат депутата міської ради. Тож, чи виділять депутати таку значну суму клубу, що здійснює комерційну діяльність покаже сесія, яка відбудеться 19 травня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Володимирі депутати проти виділення грошей на ремонт коридорів у військкоматі

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити