image
 |  25 1 Листопада 2017 | 08:23

У Володимирі-Волинському будуватимуть житло на території консервного заводу

На території Володимир-Волинського консервного заводу, який знаходиться у власності родини покійного луцького мера, будуватимуть багатоповерхівки.

Про це повідомляє офіційний сайт Володимир-Волинської міської ради.

Таку новину повідомив мер Петро Саганюк на оперативній нараді:

«Усе більше інвесторів готові вкладати кошти у будівництво багатоквартирних будинків саме у нашому місті, нещодавно з такою пропозицією знову звернулись представники однієї з будівельних фірм, тож варто подумати про використання під новобудови території колишнього консервного заводу,  запускати який уже не буде рентабельно». 

Сайт CorruptUA.org наводить інформацію, що сину покійного мера Луцька, Володимиру Романюку, належить 43,25% акцій ВАТ «Володимир-Волинський консервний завод». Інші 43,25% акцій належить Тетяні Мікуліч – невістці «найближчого друга» Миколи Романюка Володимира Мікуліча. У 2008 році тижневик «Коментарі» оцінював статки Володимира Мікуліча у 80 мільйонів доларів.

Остаточно свою роботу консервний завод припинив у 2007 році, коли з ладу вийшов паровий котел, який на той час вартував 2 мільйони гривень. Нині на території заводу приміщення здаються в оренду.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити