image
 |  0 10 Вересня 2018 | 09:02

У Володимирі-Волинському депутат просить продовжити трансляцію аналогового телебачення

Депутат Володимир-Волинської міськради Сергій Радкевич просить продовжити трансляцію аналогового телебачення.
Про це він оголосив у запиті на сесії міської ради, - передає «ВолиньUA».
Депутат зауважив, що з першого вересня були вимкнені передавачі аналогового телебачення, яке на сьогоднішній день покриває майже усі сто відсотків території області.
«За інформацією Волинської філії КРРТ існуюче цифрове телебачення доступне до прийому лише  орієнтовно 65% території України. Через складний рельєф місцевості передавальні станції цифрового мовлення, які розташовані у Ковелі та Нововолинську не забезпечують частини території Володимир-Волинського району та міста Володимира-Волинського. На мій запит, за інформацією Волинської обласної адміністрації,  було підтверджено, що існує загроза в інформаційному просторі Володимир-Волинського міста та району. Для вирішенні цієї проблеми планувалися роботи по будівництву телевізійної вежі у селі Дігтів, вартість будівництва становила 4,4 млн. грн. (за цінами  2013р.), однак будівництво й по сьогоднішній день не було розпочато», - йдеться у запиті.

Сергій Радкевич пропонує підготувати звернення до Національної ради України з питань телебачення та радіомовлення ти КМ України з вимогою тимчасово продовжити трансляцію аналогового телебачення до завершення будівництва вищезазначеної телевежі.
Запит депутат підтримали.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Володимирі-Волинському безуспішно продають приміщення колишнього банку «Фінанси та кредит»

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити