image
 |  0 9 Листопада 2017 | 09:42

У Володимирі-Волинському громада визначилася з проектами громадського бюджету

Два великих і чотири малих проекти буде реалізовано за кошти громадського бюджету у Володимирі-Волинському. Самі ці проекти набрали найбільшу кількість голосів мешканців міста.

Найбільше оновлень буде у Володимир-Волинському ТМО, яке виграло аж два проекти це створення сучасного кабінету ЛФК для хворих, вартістю 201 690 гривень та накриття для розміщення дитячих візочків біля входу у дитячу поліклініку, вартістю 71 342 гривень.

На території Володимир-Волинської гімназії імені Олександра Цинкаловського буде створено спортивний майданчик. Вартість цього проекту, який передбачає спорудження та облаштування спортивного майданчика з поліуретановим покриттям та захисною сіткою для ігрових видів спорту: волейбол, баскетбол, футбол, великий теніс та рухливих ігор, - 499 890 гривень.

Також виграли проекти: «Спортивно-гімнастичний комплекс у військове містечко», вартістю 93 607 гривень, «Мій двір – моє місто» (передбачає облаштування прибудинкової території: прокладання бруківки, облаштування належним чином вхід у два під`їзди будинку та встановлення лавочки у дворі будинку №49 по вул. Поліської Січі .), вартістю 43 068 гривень.

Щодо культурних проектів, то тут переможець лише один - депутат Володимир-Волинської міськради Світлана Федонюк. Вона виграла проект «Промо-ролик про місто Володимир-Волинський», вартістю 70 000 гривень.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити