image
 |  4 21 Травня 2018 | 15:26

У Володимирі-Волинському поліцейські вилучили набої


Боєприпаси поліцейські знайшли в автомобілі 35-річного жителя Володимира-Волинського. Їх вилучили та направили на дослідження.
Про це інформують у Секторі комунікації поліції Волинської області.
Учора ввечері на вулиці Ковельскій у Володирі-Волинському співробітники управління патрульної поліції зупинили легковик «Ford Sierra» під керуванням 35-річного місцевого жителя.
У салоні транспортного засобу поліцейські виявили три патрони калібру 7,62 мм. На місце виїхала слідчо-оперативна група місцевого відділу поліції, набої вилучили та направили на дослідження.
Відомості слідчі внесуть до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Триває перевірка.
Нагадаємо, що в четвер, 17 травня, в рамках всеукраїнської профілактичної операції «Зброя та вибухівка» в Любомльському районі правоохоронці вилучили у 29-річного жителя району гвинтівку «Мосіна», а у 49-річного лучанина малокаліберну гвинтівку з оптичним прицілом та глушником.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити