image
 |  7 7 Березня 2018 | 09:32

У Володимирі-Волинському поліція викрила групу серійних крадіїв

Четверо зловмисників, серед яких 28-річна волинянка, обкрадали будинки дачного масиву поблизу Володимира-Волинського.
Про це 07 беpезня 2018 року повідомили у Секторі комунікації поліції Волинської області.
Поліцейські встановили особи зловмисників. За фактами крадіжок, поєднаних з проникненням у житло або інші приміщення триває досудове розслідування розпочате за ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України.
У рамках розслідування кримінального провадження поліцейські встановили, що четверо жителів Володимира-Волинського, віком від 36 до 42 років, протягом січня займалися крадіжками з дачних будинків поблизу села Верба.
Як правило, зловмисники проникали до приміщень через вікно, та викрадали речі домашнього вжитку, сільськогосподарський інвентар, тощо. Сума завданих матеріальних збитків становить понад 3 тис. грн. Уже відомо, що правопорушники скоїли щонайменше три таких крадіжки.
До слова, один із учасників групи в минулому притягувався до кримінальної відповідальності.
Досудове розслідування, розпочате за ч. 3 ст. 185 (крадіжка, поєднана  проникненням) Кримінального кодексу України, триває. Санкція статті передбачає, зокрема, до шести років позбавлення волі.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити